Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ταπείνωση!!!

Ντροπιαστική εντός έδρας από τον Πανιώνιο (0-2) και...καμπανάκι κινδύνου 
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι


Μια ντροπιαστική ήττα υπέστη σήμερα στην έδρα της η Ακρόπολη από τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας, ως απολύτως φυσιολογική συνέπεια του κακού προσώπου που παρουσίασε απέναντι σε μια ομάδα η οποία χωρίς να είναι καλύτερη της είχε τα στοιχεία που δεν είχε η δικιά μας ομάδα: ομαδικότητα, αγωνιστικό προσανατολισμό, πίστη και αρκετή τύχη αφού προηγήθηκε στα 30 δευτερόλεπτα (!!!) από την έναρξη του αγώνα και διπλασίασε τα τέρματα της στο 7' του αγώνα κι ενώ η Ακρόπολη ακόμη "ψαχνόταν" . Δυστυχώς για την ομάδα μας δεν μπορεί να αναζητηθεί δικαιολογία ούτε στις σοβαρές απουσίες που είχε σήμερα αφού της έλειψε η σοβαρότητα και υποτίμησε έναν αντίπαλο που, όπως τονίστηκε κατ' επανάληψη στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, αδικείται κατάφωρα από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. 
  Και κάπως έτσι, μετά από πέντε αγωνιστικές με χωρίς νίκη και συγκομιδή μόλις δύο βαθμών μπαίνουμε σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία την οποία είχαμε πιστέψει πως δεν θα τη ξαναζούσαμε φέτος. 
  Η απογοήτευση ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα μετά το πέρας της αναμέτρησης, ειδικά μεταξύ των μελών της διοίκησης η οποία είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει τις κακές νοοτροπίες παρελθόντων ετών να επισκιάσουν την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλετε φέτος και γι' αυτό θα υπάρξει έκτακτο Δ.Σ. εντός της εβδομάδας. 
Αγωνίστηκαν: Κερασιώτης, Καπουράνης, Στεργιόπουλος (46' Τσουκάλης), Τσούτας (80' Πασιάς), Σουλιώτης Α., Φώτης Φ., Αξιώτης, Τ.Κολυμήτρας, Παγώνης (53' Χατζηκώστας), Μόσιος Γ., Πούλιος.