Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σαν ήττα!

"Αυτοκτόνησε" η Ακρόπολη που έχασε από τα χέρια της δύο πολύτιμους βαθμούς στο 94'
Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Ν. Πούλιος (φώτο αρχείου)


"Αυτοκτόνησε"  η Ακρόπολη στην έδρα της ουραγού Α.Ε. 2002, αφού ισοφαρίστηκε ακριβώς με τη λήξη του αγώνα και ενώ είχε προηγηθεί στο 91' με 1-2 κι έτσι πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την πλήρη υπεροχή. 
  Η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια (1') ύστερα από σουτ του Σ.Αξιώτη. Ωστόσο στο 22' δέχτηκε την ισοφάριση και το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Η Ακρόπολη είχε την υπεροχή και κατάφερε να την εξαργυρώσει με ένα γκολ του Ν. Πούλιου  στο 91' με σουτ εντός της περιοχής. Ωστόσο από καθαρή επιπολαιότητα δέχτηκε ένα γκολ στο 94' και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 2-2. 
    Στο 76' η Ακρόπολη έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Κ. Κολυμήτρα με δεύτερη κίντρινη.
     Επίσημη πρεμιέρα με τη φανέλα της ομάδας έκανε ο 16χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Κερασιώτης ο οποίος είχε θετικότατη παρουσία. 
    Μικρής έκτασης επεισόδια   έλαβαν χώρα στο τέλος της συνάντησης όταν μικρή ομάδα φιλάθλων έβρισαν χυδαιότατα ποδοσφαιριστές μας κατά την έξοδο τους από τα αποδυτήρια. Πρόκειται για τους συνήθεις ανεγκέφαλους, "εμπρηστές" των γηπέδων οι οποίοι κάνουν τη ζημιά και μετά το βάζουν στα πόδια. Και φυσικά ποτέ δεν πηγαίνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ανοχή της Ακρόπολης σε τέτοια φαινόμενα είναι πλέον μηδενική. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών μας και θα το κάνουμε με κάθε τρόπο. Η βλακεία δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για κανέναν πλέον.
  Kατά τα άλλα δεν υπάρχουν παράπονα από τη φιλοξενία που μας επιφύλαξε η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδα. 
Έπαιξαν: Κερασιώτης, Καπουράνης (30' Πούλιος), Στεργιόπουλος, Τσούτσας (60' Παγώνης), Σουλιώτης Α., Κ. Κολυμήτρας, Αξιώτης, Τ. Κολυμήτρας, Φώτου Φ., Μόσιος Γ., Μόσιος Ζ. (75' Χατζηκώστας)