Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τέλμα!

Επιστροφή στο μηδέν από μια Ακρόπολη που σήμερα ήτανε απελπιστική στην Ευξεινούπολη (4-2), με την...  ανεξήγητη.... συνδρομή Σκουλά που έδωσε τρία πέναλτι στους γηπεδούχους!!!



  Στα σκουπίδια πέταξε η Ακρόπολη Σέσκλου το εντυπωσιακό φετινό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αφού μετά από την βαριά της σημερινή ήττα στην Ευξεινούπολη από την τοπική Δήμητρα  πρέπει πια να ξεκινήσει  την ερχόμενη αγωνιστική από το μηδέν καθώς  ανήκει πια στις ομάδες που πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μείνουν στην κατηγορία. Απολύτως λογικό για μια ομάδα που στην βαθμολογία των τελευταίων εφτά αγωνιστικών είναι ουραγός με μόλις τρεις βαθμούς. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος η Ακρόπολη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός πως προηγήθηκε μόλις στο 1' με πέναλτι που κέρδισε ο μοναδικός διακριθέντες σήμερα Κ. Κολημήτρας και εκτέλεσε ο Ν. Τσουκάλης. Προφανώς όλοι πιστέψανε πως αυτό είναι αρκετό, δείγμα μιας κάκιστης νοοτροπίας, και έτσι ήρθε ο διασυρμός αφού μέχρι το 86' το σκορ ήτανε 4-1. Ο Κ. Κολυμήτρας και πάλι ήταν αυτός με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 90' μείωσε σε 4-2 αλλά δυστυχώς ήτανε απελπιστικά μόνος.
  Ο κ. Σκουλάς, διαιτητής που εκτιμούμε ιδιαιτέρως για την γενική του παρουσία στα γήπεδα, σήμερα πιθανότατα επηρεασμένος από το κλίμα των ημερών ντύθηκε Άγιος Βασίλης δίνοντας τρία (!!!) πέναλτι στους γηπεδούχους και απλοποιώντας έτσι το έργο τους. Η κάκιστη  εμφάνιση της Ακρόπολης δεν αποτελεί καμία δικαιολογία γι' αυτόν δυστυχώς. Ήταν αν μη τι άλλο μια... περίεργη διαιτησία από έναν διαιτητή που πρέπει να ...προσπαθήσει πολύ για να μην είναι καλός. Φαίνεται πως κάποιοι  όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν στους πίνακες των μεγάλων κατηγοριών τόσο πιο υποτιμητικά αντιμετωπίζουν τα πρωταθλήματα που τους ανέδειξαν και κατ' επέκτασιν τους παράγοντες που τα  κρατάνε ζωντανά.  Σίγουρα πάντως αν υπήρχαν παλιά χρέη (....) σήμερα εξοφλήθηκαν και με το παραπάνω. Κύριε Σκουλά βάσει της νέας σας αντίληψης για το τι είναι πέναλτι και τι όχι σας επισημαίνουμε πως μας χρωστάτε πολλά πέναλτι που είχανε ως αποτέλεσμα πολλούς χαμένους βαθμούς και ίσως και χαμένες κατηγορίες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση για το σημερινό ακατανόητο (αν μη τι άλλο) show.....   
   Σε εμάς μένει η διπλή απογοήτευση και η υποτίμηση με τον χειρότερο τρόπο μιας προσπάθειας που δίχως υπερβολή είναι υπεράνθρωπη. 
    Δείτε ΕΔΩ, συνθέσεις και περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα.