Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έξω πάμε καλά......

Κάτι ήξερε ο Όσιμ....
Μεγάλη εμφάνιση, πενιχρή ανταμοιβή το 0-0 κόντρα στον Άρη Μελισσιατίκων 

Κ. Μπέας (φώτο αρχείου)


Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στην Ακρόπολη το εκτός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα, τον Άρη Μελισσιατίκων. Κι αυτό επειδή η Ακρόπολη βάσει της εικόνας που παρουσίασε σήμερα στο "πλαστικό" της Ιεράς Μητρόπολης δικαιούταν μόνο ένα αποτέλεσμα κι αυτό ήταν η νίκη. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί σήμερα ειδικά, υπήρξε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από όσους κλήθηκαν να αγωνιστούν, ενώ πρέπει να τονίσουμε για ακόμη μία φορά πως η Ακρόπολη στερήθηκε την παρουσία πέντε βασικών ποδοσφαιριστών της για διάφορους λόγους ( Σουλιώτης Β., Πούλιος, Μόσιος Ζ., Τσούτσας Τ., και Μόσιος Γ . που ήταν άρρωστος και έπαιξε μόνο για τα τελευταία είκοσι λεπτά). Και σήμερα νομίζουμε πως τα εύσημα ανήκουν πρώτα από όλα στον Κώστα Μπέα ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει κυριολεκτικά αλχημείες και να πάρει ένα αποτέλεσμα κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, αν και-θα το πούμε για ακόμη μία φορά- ο βαθμός της ισοπαλίας αδικεί κατάφωρα την Ακρόπολη.
  Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 3'
 όταν διαδοχικά οι Αξιώτης, Παγώνης και Τσουκάλης απέτυχαν να στείλουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τσουκάλης ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 10' όταν από κοντά δεν μπόρεσε να πάρει μόνος την κεφαλιά για να κάνει το γκολ. Το ίδιο δυστυχώς έγινε και με τον Χατζηκώστα στο 47' που εξ επαφής πλάσαρε πάνω στο Γκουρή ενώ η κορυφαία φάση ανήκει και πάλι στην Ακρόπολη όταν η εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και το γυριστό σουτ του Ν.Παγώνη έχουν ως κατάληξη το κάθετο δοκάρι στο 60'. 
  Ο προπονητής σε δηλώσεις του στο μπλογκ της ομάδας είπε: " Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας κάνανε ένα από τα καλύτερα τους φετινά παιχνίδια και ήταν κρίμα που η προσπάθεια τους δεν είχε ανταμοιβή τους τρεις πόντους. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα εξ αιτίας απρόσμενων απουσιών αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συγκλονιστική τους εμφάνιση. Προσωπικά για μένα ήταν σαν νίκη γιατί είχαμε απέναντι μας μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Συνεχίζουμε με όλους όσους πιστεύουν στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε αναλόγως στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας".
Έπαιξαν: Ντίκας, Καπουράνης, Στεργιόπουλος, Σουλιώτης Α., Φώτου Φ.(90+ λ.τ Τάμπας), Κολημήτρας Κ., Αξιώτης, Κολημήτρας Τ., Παγώνης (83 Φώτου Β.), Χατζηκώστας (70' Μόσιος Ι.), Τσουκάλης. 

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φώτορεπορτάζ από το σημερινό ματς.