Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μαγική εικόνα!

"Τζάμπα" ήττα για την Ακρόπολη (0-1) που έκανε το καλύτερο της φετινό παιχνίδι αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα

Άδικη ήττα για την Ακρόπολη Σέσκλου, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο μας, που παρόλο που ήτανε συντριπτικά καλύτερη από την Α.Ε. Διμηνίου πλήρωσε την αδράνεια των πρώτων δευτερολέπτων όπου δέχτηκε ένα ανόητο γκολ το όποιο έμελλε να κρίνει και τη συνάντηση. Ωστόσο αυτό που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, για ακόμη μία φορά, ήταν πως στη φάση του γκολ υπάρχουν δύο διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας. Καταρχήν στην υπόδειξη του φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όπου δεν υπήρχε ούτε καν υποψία φάουλ, κι ύστερα με την εκτέλεση του, την οποία απομάκρυνε αρχικά ο Μπαρμπουνάκης, ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάϊντ το οποίο δεν υποδείχτηκε από τον κ. Τασιόπουλο. Παρόλα αυτά η Ακρόπολη θα μπορούσε να είχε αποφύγει το γκολ αφού η μπάλα έμεινε πολύ ώρα στην περιοχή χωρίς να καταφέρει κανείς να το απομακρύνει. Και πλέον μπορούμε να μιλάμε για την "κατάρα των πρώτων λεπτών" όπου η  έχουμε  δεχτεί σε πολλά παιχνίδια γκολ που μας φέρνουν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο.

Από εκεί και πέρα η Ακρόπολη επικράτησε κατά κράτος, έπαιξε σαν να ήταν αυτή το  φαβορί της συνάντησης αλλά  βρήκε απέναντι της έναν τερματοφύλακα (Πλακαρός) ο οποίος στην κυριολεξία "κατέβασε τα ρολά" και ήταν ο αναμφίβολος  πρωταγωνιστής του γηπέδου, αφού σε τέσσερις περιπτώσεις (σουτ του Κ. Κολυμήτρα στο 5', σουτ του Γ. Μόσιου στο 26', σουτ του Σ. Στεργιόπολου στο 31' και απ' ευθείας φάουλ του ίδιου στο 35') απογειώθηκε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν και στερώντας από τους Σεσκλιώτες τη χαρά ενός τουλάχιστον γκολ το οποίο δικαιούνταν απόλυτα. Πάντως η μεγαλύτερη φάση για την Ακρόπολη έγινε ένα λεπτό μετά την έναρξη του β' μέρους όταν οι Τ. Τσούτσας και Σ. Αξιώτης απέτυχαν διαδοχικά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα από τη γραμμή της εστίας μετά από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Τ. Κολυμήτρα όπου και πάλι ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Διμηνίου παρεμβλήθηκε και αποκρούοντας λίγο πριν εκεί μπει στα δίχτυα αλλά στην εξέλιξη της φάσης, όπως είπαμε δεν ήρθε το γκολ.
   Πάντως πρέπει να τονίσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ήταν κρίμα που δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, που ίσως ήταν το καλύτερο τους φετινό όσον αφορά τη διάρκεια. 
  Ο κ. Καπέσιος δεν έκανε αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "μεγάλο λάθος" αλλά    αδίκησε σε πολλές επιμέρους φάσεις την Ακρόπολη η οποία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία, πέρα βέβαια από τη φάση του γκολ που θεωρούμε πως κακώς μέτρησε. 
Έπαιξαν: Μπαρμπουνάκης, Καπουράνης (65' Πούλιος), Στεργιόπουλος, Τσούτσας, Σουλιώτης Α., Κ. Κολυμήτρας, Αξιώτης (Χατζηκώστας), Κολυμήτρας Τ. (75' Παγώνης), Φώτου Φ., Μόσιος Γ., Μόσιος Ζ.