Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο ορισμός της αδικίας!

Η Ακρόπολη έχασε από τη διαιτησία (2-0) σε ένα ματς όπου  άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία 


Με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία επέστρεψε η Ακρόπολη από το γήπεδο του Σαρακηνού όπου σε ένα βαρύ και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, που δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, ηττήθηκε με σκορ 2-0. Ένα σκορ  μάλλον πλασματικό και από αγωνιστικής άποψης, πέρα από τη διαιτητική,  αφού το παιχνίδι ήτανε φτωχό σε φάσεις και το κυρίαρχο στοιχείο του ήτανε  η δύναμη και η λασπομαχία. Οι σημαντικότερες φάσεις του παιχνιδιού ήτανε και οι φάσεις για τις οποίες η Ακρόπολη διαμαρτύρεται θεωρώντας πως διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε βάρος μας:
Στο 27' αμυνόμενος του Σαρακηνού διώχνει τη μπάλα με το χέρι αλλά ο διαιτητής Δημητριάδης αρνήθηκε την καθαρή παράβαση.
Στο 50' το γκολ με το οποίο προηγείται ο Σαρακηνός προέρχεται από επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα μας Γ. Μπαρμπουνάκη
Στο 87' υπάρχει επίσης καθαρό επιθετικό φάουλ πάνω στον Φ. Φώτου και στην εξέλιξη της φάσης γίνεται το 2-0.
Στο 91' η Ακρόπολη πετυχαίνει καθαρό γκολ με τον Β. Φώτου από κοντά αλλά ο διαιτητής Κόκκαλης εφευρίσκει οφ-σάϊντ παρόλο που ο ποδοσφαιριστής μας καλύπτοταν καθαρά.

 Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, η Ακρόπολη έχασε και τον Β. Σουλιώτη (απ' ευθείας κόκκινη) στο ίδιο λεπτό στις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν. 
 Όσον αφορά την ομάδα θα πούμε πως η Ακρόπολη απέναντι σε μια ποιοτική, δυνατή και έμπειρη ομάδα έπαιξε παθιασμένα και χωρίς φόβο σε ένα ματς όπου βάσει της αγωνιστικής εικόνας έπρεπε να είναι ισόπαλο, αλλά έπεσε εμφανώς θύμα μιας κακόγουστης φάρσας η οποία σήμερα παίχτηκε σε βάρος μιας ομάδας που πάλεψε για ενενήντα λεπτά στη λάσπη αλλά δυστυχώς αντιμετωπίστηκε απλά και μόνο ως ο απαραίτητος κομπάρσος του έργου. Πραγματικά αναρωτιόμαστε: αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε; Και θα φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, για ακόμη μία φορά πως δεν θα αφήσουμε την Ακρόπολη να γίνει το εύκολο θύμα στις "ισορροπίες" που κάποιοι θέλουν να κρατήσουν  μεταξύ  συγκεκριμένων ομάδων αγνοώντας και υποτιμώντας όλες τις υπόλοιπες. Το ποδόσφαιρο είμαστε εμείς και αυτές οι αστειότητες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΝ.  Αυτή τη φορά είμαστε υποψιασμένοι!!!
Έπαιξαν: Μπαρμπουνάκης, Καπουράνης (81' Φώτου Β.), Αξιώτης, Τσούτσας, Σουλιώτης Β., Κολυμήτρας Κ., Αξιώτης, Κολυμήτρας Τ. (52' Τσουκάλης), Παγώνης (63' Μόσιος Ζ.), Μόσιος Γ., Φώτου Φ.
  ****Οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ. της Ακρόπολης Σέσκλου απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή μας Κ. Μπέα για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του.