Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δεν μας "Χ"-αλάει!

Δεν εντυπωσίασε σήμερα η Ακρόπολη που είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς στο 89' με πέναλτι που δεν έγινε γκολ. 


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ Ακρόπολης και Αγίας Παρασκευής σήμερα στο Σέσκλο. Ήταν μια όμορφη αναμέτρηση, την οποία θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει τόσο η μία όσο η άλλη ομάδα, αφού  παίχτηκε καθαρό και επιθετικό ποδόσφαιρο όπου δεν έλειψαν οι συγκινήσεις με μεγαλύτερη αυτή του χαμένου πέναλτι στο 89' για την Ακρόπολη Σέσκλου αφού ο καλύτερος της σήμερα παίχτης ο Κ. Κολυμήτρας έστειλε την  μπάλα άουτ. Πάντως αυτό που θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι πως το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά κακό είναι για την Ακρόπολη που είχε απέναντι της μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση


. Το α' μέρος δεν είχε αρκετές φάσεις, η Ακρόπολη όμως θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 37' όταν σε κοντινό πλασέ από τον Γ. Μόσιο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι παίξανε πιο επιθετικά και η Ακρόπολη, που είχε και πάλι τον Γ. Μπαρμπουνάκη σε καλή μέρα, φάνηκε τυχερή στο 49' όταν λίγο πριν μπει η μπάλα γκολ ο Ανδρέας Σουλιώτης ως από μηχανής θεός έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ και στο 62' σε κοντινό πλασέ των φιλοξενούμενων η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα άνοιγε και η Ακρόπολη θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν στο 65' ο Νίκος Τσουκάλης, που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει σαν αλλαγή,  σούταρε εντός περιοχής 
αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας εκτοξεύθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 77' η Ακρόπολη έμεινε με δέκα, κακώς κατά την άποψη μας, όταν ο Α. Σουλιώτης δέχτηκε δύο κάρτες στην ίδια φάση (χέρι και διαμαρτυρία). 

Παρόλα αυτά η Ακρόπολη πείσμωσε και πέρασε σε αντεπίθεση διαρκείας με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι μετά από ανατροπή του Γ. Μόσιου στο 89'. Το πέναλτι, όπως είπαμε ανέλαβε να το εκτελέσει ο καλύτερος σήμερα παίχτης μας ο Κ. Κολυμήτρας αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Επιπλέον η ομάδα μας κινδύνεψε με "έμφραγμα" στο 92' όταν η Αγ. Παρασκευή απώλεσε τεράστια ευκαιρία για γκολ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ μετά από τετ α τετ.
Κώστας  Κολυμήτρας

Αυτό που μπορούμε να πούμε συμπερασματικά για το σημερινό παιχνίδι είναι πως ήρθε ως ακόμη μία επιβεβαίωση πως το πρωτάθλημα έχει μπει σε μια φάση όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο και κανένα παιχνίδι εύκολο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν παράπονα από την προσπάθεια που κατέλαβαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
 Η μόνη άτυχη στιγμή που είχε σήμερα ο κ. Χαλβατζάκος θεωρούμε πως ήταν η άδικη αποβολή του Α. Σουλιώτη που στην ουσία προήλθε από ένα ανύπαρκτο χέρι. Κατά τα άλλα μπορούμε να μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή διαιτησία (εξαιρετικοί και οι βοηθοί Βλάχος και Σακκάς Π.) που συνέβαλλε με τον τρόπο της στο όμορφο παιχνίδι που παρακολούθησαν σήμερα οι φίλοι των δύο ομάδων.
Έπαιξαν: Μπαρμπουνάκης, Καπουράνης, Στεργιόπουλος (68' Φώτου Β.), Τσούτσας (λ.τ. 75' Χατζηκώστας), Φώτου Φ., Κολυμήτρας Κ., Αξιώτης, Κολυμήτρας Τ., Παγώνης ( 64' Τσουκάλης), Μόσιος, Σουλιώτης Α.