Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Την Τετάρτη στην Αγριά με Θησέα

*Η Ακρόπολη της περιόδου 2010-11 ξεκινά τις φιλικές αναμετρήσεις από την Αγριά ενώ  κλείνουν αυτήν την εβδομάδα όλες τις εκκρεμότητες και η ομάδα περιμένει την κλήρωση (30/8) για να μάθει τους πρώτους της αντιπάλους σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

**Πολύ κοντά στην 8η φετινή μεταγραφή.

   Την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 6μμ, στο γήπεδο της Αγριάς, κόντρα στον τοπικό Θησέα θα έχουν την  ευκαιρία  οι φίλοι της ομάδας να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη φετινή Ακρόπολη. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό φιλικό για την Ακρόπολη από το οποίο θα βγουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα καθώς ο προπονητής της ομάδας θα έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Δύο μέρες αργότερα η Ακρόπολη θα δώσει το δεύτερο της φιλικό αυτή τη φορά εντός των ορίων του Δήμου Αισωνίας, αν και πάλι ως φιλοξενούμενη, κόντρα σε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις φέτος την Α.Ε. Διμηνίου, η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.  Θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά με Ρήγα (1/9) και Χλόη (4/9) ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό στις 8 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο μεγάλης δυναμικότητας, που θα αποτελέσει και τη γενική πρόβα της ομάδας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
  Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να κλείσουνε και όλα τα μεταγραφικά θέματα καθώς η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή και συζητά με έναν ακόμη νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή (και με το σωματείο του) ο οποίος αγωνιζόταν ως βασικός σε ομάδα της Α' Τοπικής.
  Ο σκοπός της διοίκησης είναι εντός της τρέχουσας εβδομάδας να κλείσουνε όλες οι εκκρεμότητες και από την επόμενη εβδομάδα άπαντες να προσηλωθούν στις επίσημες υποχρεώσεις μας περιμένοντας την κλήρωση (30/8 στην Πορταριά) σε κύπελλο και πρωτάθλημα.