Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Σε πολύ καλό κλίμα η προετοιμασία

  Στη δεύτερη εβδομάδα μπήκε  η προετοιμασία της ομάδας πλέον, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του γηπέδου 5Χ5 στη θέση ΜΕΡΙΑ Σέσκλου (φώτο)  και στους γύρω χώρους όπου υπάρχουν εξαιρετικές διαδρομές για τρέξιμο. Στις προπονήσεις συμμετέχουν καθημερινά γύρω στα 25 άτομα που δουλεύουν με όρεξη και ενθουσιασμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, πολύ τρέξιμο και φυσικά δουλειά στον τεχνικό τομέα (ασκήσεις με  μπάλα).


Οι απουσίες που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής δεν ανησυχούν ιδιαίτερα γιατί σχεδόν όλες είναι δικαιολογημένες και όπως όλα δείχνουν θα είναι μικρής διάρκειας. Από 'κει και πέρα η διοίκηση εργάζεται μεθοδικά και αθόρυβα στο μεταγραφικό τομέα και πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις για την απόκτηση κάποιων ακόμη ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ υπολογίζεται πως  μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου το ρόστερ της ομάδας θα έχει πάρει την οριστική του μορφή.
 Πάντως η οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει θα έχει βασικό της γνώμονα τη διάθεση του εκάστοτε ποδοσφαιριστή να ενταχθεί και να υπηρετήσει το σύνολο και να βοηθήσει την Ακρόπολη στη δημιουργία μιας ομάδας  που θα λειτουργεί συλλογικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι στιγμής αυτό γίνεται καθώς από τη  συνύπαρξη των "πιτσιρικάδων" με τους παλαιότερους προκύπτουν πολύ αισιόδοξα μηνύματα.