Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές και κάτι παραπάνω...



Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής  της Ακρόπολης Σέσκλου εύχεται σε όλον τον κόσμο καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Θα θέλαμε όμως να μας επιτρέψετε  να συνδυάσουμε τις ευχές αυτές  με ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ένας από τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) ποδοσφαιριστές του πλανήτη, ο Λ. Μέσι στην ισπανική εφημερίδα EL PAIS (απ' όπου προέρχεται η φωτογραφία), και αποτελούν ένα χρήσιμο μήνυμα (όχι μόνο ποδοσφαιρικό) για όλους:
EL PAIS: Τον τελευταίο μήνα έχετε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων (intercontinetal) και σήμερα στη Ζυρίχη σας περιμένει το βραβείο που σας απονέμει η FIFA ως καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου. Τι θα κρατούσατε από αυτά;
ΜΕΣΙ: Τώρα; Την νίκη στον τελικό (εννοεί του παγκοσμίου συλλόγων) απέναντι στην Εστουδιάντες, αναμφίβολα. Είναι πολύ καλύτερο γιατί είναι ένα ομαδικό βραβείο που κάνει χαρούμενους πολλούς ανθρώπους. Τα ατομικά βραβεία χαροποιούν τους ανθρώπους που με αγαπούν, ανταμείβουν τις θυσίες που έχει κάνει η οικογένεια. Όμως όταν κατακτάς έναν τίτλο με την ομάδα σου, βλέπεις πως μεταμορφώνεται μια ολόκληρη πόλη, κι αυτή η αίσθηση είναι ασύγκριτη.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Ποδοσφαιρικός Όμιλος Σέσκλου ΑΚΡΟΠΟΛΗ