Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Νίκη Βόλου-Ακρόπολη 1-0 (1-0)


ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:


ΤΑΒΕΡΝΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΤΟ ΦΤΑΣΜΑ
Γυναικείος Συνεταιρισμός Σέσκλου
Κεντρική Πλατεία
2421095076

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ακρόπολη Σέσκλου απέναντι στην ομάδα της Νίκης Βόλου, που χρησιμοποίησε επί το πλείστον ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής (ενώ πρέπει να έγιναν και κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών). Το παιχνίδι έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της Νίκης με γκολ που σημειωθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησης (1'), στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα η Ακρόπολη ισορρόπησε και έπαιξε στα "ίσα" τον αντίπαλο της ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να πετύχει έστω ένα γκολ καθώς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε τις ευκαιρίες να το κάνει αλλά δεν τις αξιοποίησε. Όμως κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε, πως παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου η όρεξη για ποδόσφαιρο περίσευε, και από τις δύο μεριές.

  Ο σκοπός  του παιχνιδιού για την Ακρόπολη επιτεύχθηκε στο απόλυτο καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποκόμισαν μια μεγάλη εμπειρία και ταυτόχρονα είχανε την ευκαιρία να αγωνιστούνε κόντρα σε μια από τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες του Νομού Μαγνησίας αλλά και μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας μας. Ο προπονητής, Κώστας Μπέας, χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού επιδεικνύοντας σοβαρότητα και πάθος.


Αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα κέρδη του αγώνα για την Ακρόπολη ήταν η χρησιμοποίηση των μικρών παιδιών (ακόμη και παιδιών των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν πρόσφατα, και ακόμη δεν έχουν συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια), ενώ θα πρέπει να σταθούμε στην ελπιδοφόρα εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας Θάνος Ανατολής (φώτο επάνω) που υπερασπίστηκε εξαιρετικά την εστία της ομάδας μας πραγματοποιώντας καίριες επεμβάσεις οπότε χρειάστηκε.

Η διοίκηση της Ακρόπολης ευχαριστεί θερμότατατα την ομάδα της Νίκης Βόλου για τη φιλοξενία καθώς και το προπονητικό τιμ της ιστορικής ομάδας της Ν.Ιωνίας για την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούνε οι δύο ομάδες μαζί, κάτι που για μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή. Η Ακρόπολη έπαιξε με τους: Ανατολή Θ, Καπουράνη Λ, Αξιώτη, Κόκα, Μάρα, Μόσιο Ζ, Κολυμήτρα Κ, Πίνα Χ. Γερ, Κολημήτρα Άγγελο, Πούλιο, Καραμπίνη. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν επίσης: Παλάντζας Λ, Παλάντζας Γ, Μόσιος Ι, Πϊνας Απ. Γερ., Καπουράνης Απ, Γκάγκας Παν, Φώτου Δημ., Φώτου Φ.,