Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής ΜΠΕΚΟΣ στηρίζει την Ακρόπολη.


Το Δ.Σ. της Ακρόπολης ευχαριστεί θερμά το εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής ΜΠΕΚΟΣ και τους συντοπίτες μας Νίκο και Γιώργο Μπέκο (Σέσκλο τηλ. 2421095147) για την ευγενική προσφορά τους υλικού προετοιμασίας στην ομάδα της Ακρόπολης Σέσκλου.

Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1996 στο Σέσκλο και έχει γίνει γνωστή σε όλη τη χώρα για τις περίφημες φλορεντίνες σε διάφορες γεύσεις, οι οποίες έχουν ταξιδέψει σε πολλά σημεία της χώρας όπως Άγιο Όρος, Χαλκίδα, Νάουσα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ.


Οι αδερφοί Μπέκου ( ο Νίκος και ο Γιώργος έχουν διατελέσει ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης επί σειρά ετών) εργάζονται ακούραστα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και εμπλουτίζουν συνεχώς την ήδη πλούσια γκάμα τους συνεχώς με καινούργια γλυκά που πλέον έχουν γίνει πασίγνωστα για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Η επιχείρηση πέρα από το χονδρικό και λιανικό εμπόριο, αναλαμβάνει παντός είδους εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, μνημόσυνα, κλπ ενώ το Ζαχαραοπλαστείο λειτουργεί σε καθημερινή βάση (κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Σέσκλου) και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις σπάνιες γεύσεις επιθυμείτε, που καθημερινά διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες σε όλη την Ελλάδα.