Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Σκληρή δουλειά και χαμηλοί τόνοι

Ημέρα προπόνησης ήταν και η σημερινή (Πέμπτη 20/8) παρόλο που και χθες υπήρχε φιλικό με την Α.Ε. Διμηνίου και αύριο ακολουθεί ένα ακόμη κόντρα στην ομάδα της Χλόης.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και οι τόνοι μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Α.Ε. Διμηνίου, αν και ηττηθήκαμε τελικά με 1-0, έχουνε κιόλας χαμηλώσει.

Εξάλλου ένα μόνο παιχνίδι και μάλιστα φιλικό, που έχει πολύ έντονο το πειραματικό στοιχείο μέσα του, δεν είναι δυνατόν να σε προσδιορίσει σαν ομάδα. Αν και πρέπει να τονίσουμε και να μείνουμε λίγο παραπάνω στο πειθαρχημένο πρόσωπο που παρουσιάσε η ομάδα στο γήπεδο, γεγονός που μας χαροποιήσε περισσότερα από όλα τα άλλα.

Ωστόσο η νέα Ακρόπολη τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα, τώρα χτίζεται και είναι πολύ νωρίς να κάνουμε...ταμείο. Δουλειά, λίγα λόγια και πίστη στις δυνατότητες μας-αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσπάθεια αυτών των ημερών. Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις συμμετέχουν όλα τα παιδιά που ξεκίνησαν την πρώτη ημέρα (πάνω από 30) κι αυτό είναι από μόνο του ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αποτέλεσμα. Μπορεί στην σύνθεση μιας ομάδας να χωράνε μόνο 11 αλλά στο γήπεδο και στη καρδιά μας χωράνε όλοι όσοι πιστεύουν στη δύναμη αυτής της οικογένειας που λέγεται Ακρόπολη Σέσκλου. Συνεχίζουμε κάθε μέρα με όλο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Όλοι μας.