Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ακρόπολη-Πανιώνιος 2-1

Ένα ακόμη φιλικό για την Ακρόπολη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, τον Πανιώνιο, έλαβε χώρα σήμερα-αυτή τη φορά στο γήπεδο του Σέσκλου. Η Ακρόπολη έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλά και βρήκε απέναντι της μια ομάδα δυνατή, που επίσης έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.


Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο και χαρακτηρίστηκε από το πάθος, τη δύναμη και τη διάθεση για καλό ποδόσφαιρο όλων όσων αγωνίστηκαν. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 και οι ευκαιρίες ήταν πολλές εκατέρωθεν, με καλύτερη στιγμή για την Ακρόπολη το δοκάρι του Κ. Κολυμήτρα στο 31'.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες άλλαξαν πρόσωπο καθώς γίνανε πολλές αλλαγές ωστόσο ο ρυθμός και η ποιότητα του παιχνιδιού παρέμειναν σε πολύ καλό επίπεδο, αν αναλογιστούμε πως ακόμη διανύουμε περίοδο προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξε στο 49' ο Πανιώνιος με πολύ όμορφη εκτέλεση πέναλτι. Πέναλτι κέρδισε και η Ακρόπολη στο 63' αλλά δεν το αξιοποίησε καθώς ο Ζήσης Μόσιος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως ανέλαβε ο Λάμπρος Παλάντζας, ο μόνιμος πρώτος σκόρερ της Ακρόπολης τα τελευταία χρόνια. Με εκπληκτική ατομική προσπάθεια σε κατά μέτωπο επίθεση ισοφάρισε στο 81' και στις καθυστερήσεις με παλληκαρίσια κεφαλιά ανάμεσα από τρεις αντιπάλους έκανε το 2-1.


Για την Ακρόπολη αγωνίστηκαν (Α' μέρος) : Ανατολής, Καπουράνης Ελ, Αξιώτης, Μάρας, Κόκας, Κολιαμήτρας Θ, Τσουκάλης, Μόσιος Ζ, Κολιαμήτρας Αγγ., Κολυμήτρας Κ, Πούλιος. (Β' μέρος): Ντίκας, Παπούλιας (οι τρεις τερματοφύλακες μοιράστηκαν το χρόνο του παιχνιδιού), Καπουράνης Απ, Καπουράνης Κ., Τσούτσας Μαρ., Πίννας (Α) Γεράσιμος, Παλάντζας Λάμπρος, Παλάντζας Γ., Καραμπίνης, Σαρακατσάνος.