Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Α.Ε. Χλόης-Ακρόπολη 1-2


Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, στο δεύτερο της φιλικό παιχνίδι, και σε έναν πάρα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, η Ακρόπολη, κατάφερε να νικήσει την αξιόλογη ομάδα της Χλόης, η οποία επίσης είχε πολύ καλά διαστήματα και αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος αντίπαλος, με σκορ 2-1. Το σκορ για την Ακρόπολη άνοιξε ο Κ.Κολυμήτρας με άψογη εκτέλεση πέναλτι στο 35'. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ένα όμορφο γκολ στο 60' (κεφαλιά μέσα στην περιοχή) ενώ το τελικό 2-1 για την Ακρόπολη προήλθε μετά από εξαιρετική ενέργεια του Πούλιου (επέλαση από αριστερά) ο οποίος πάσαρε στον Καραμπίνη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 68ο λεπτό. Η Ακρόπολη είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Αξιώτη μετά από κοντινή κεφαλιά στο 41'.

Για την Ακρόπολη αγωνίστηκαν συνολικά είκοσι (20) ποδοσφαιριστές (υπήρχαν και πάλι κάποιες απουσίες καθώς και κάποια προβλήματα τραυματισμών)
Α' μέρος: Ντίκας Δ., Ελ. Καπουράνης, Θ.Κολιαμήτρας, Σουλιώτης Α., Ντικας Β., Κόκας, Κολυμήτρας Κ., Αξιώτης, Τσουκάλης, Παλάντζας Λ., Πούλιος.
Β' μέρος: Ανατολής, Μάρας, Κ. Καπουράνης, Καραμπίνης, Τσούτσας Μ., Κολιαμήτρας Αγγ., Πίννας (Α) Γεράσιμος, Μανόλης Ι.,