Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Η Ακρόπολη ευχαριστεί το GOLDEN BEACH BAR


Στην πανέμορφη και γραφική Χρυσή Ακτή Παναγιάς (πρώην Καντήρ-Αγάς) , λίγα μέτρα από τα τυρκουάζ και καθαρά νερά της θάλασσας, από το καλοκαίρι του 2007 έχει στηθεί με πολύ μεράκι ένα από τα καλύτερα καφέ-μπαρ του Παγασητικού, το γνωστό πλέον GOLDEN- BEACH, που γρήγορα έγινε αποδεκτό όχι μόνο από τους κατοίκους της Μαγνησίας, αλλά και από αυτούς γειτονικών πόλεων που πλέον έχουν γίνει φανατικοί θαμώνες. Ιδιοκτήτης του,ένα δικό μας παιδί που εδώ και χρόνια έχει στηρίξει την Ακρόπολη με πολλούς και διάφορους τρόπους και είναι αλήθεια πως ποτέ δεν μας αρνήθηκε τίποτα. Είναι ο Βασίλης Τσιαμήτας που με τη συμπεριφορά του και την ευγένεια του έχει κερδίσει τους πάντες. Κι έτσι εξηγείται η καθημερινή κοσμοσυρροή στο χώρο που έχει δημιουργήσει.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών γεμίζουν από νωρίς το μαγαζί, για να απολαύσουν το καφέ τους νωρίς το πρωί, τις μπύρες τους το μεσημέρι, ενώ το βράδυ το μαγαζί μεταμορφώνεται σε ένα ειδυλιακό μέρος όπου κανείς μπορεί να απολαύσει το ποτό του είτε στον στεγασμένο και προσεγμένο χώρο του μπαρ είτε στην αμμουδιά, δίπλα στη θάλασσα, πάντα με τη συνοδεία μουσικής που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει, προσαρμοσμένη αναλόγως σε όλες τις ώρες της μέρας. Κοντά στο Βασίλη, ένα μοναδικό "επιτελείο" παιδιών που εργάζονται εκεί, εκπληκτικοί όλοι τους, σε κάνουν να αισθανθείς από την πρώτη στιγμή οικεία και όμορφα. Οι εκπλήξεις, προγραμματισμένες ή όχι, κάθε καλοκαίρι είναι πολλές. Το δυνατό ξεκίνημα για φέτος γίνεται το Σάββατο 27/6 με το ζωντανό πρόγραμμα
του ΘΕΑ ΑΣΤΡΑ LIVE, που εκείνο τη μέρα (από τις 3 το μεσημέρι) μεταφέρεται στο GOLDEN BEACH BAR. Και η συνέχεια είναι πλούσια σε events. Latin και Αφρικάνικα μουσικοχορευτικά γκρουπάκια και λαμπερά ονόματα της σόου-μπιζ (πέρυσι το μαγαζί φιλοξένησε τη Νάταλι Θάνου) υπόσχονται όμορφες και ξέφρενες βραδιές διασκέδασης. Το GOLDEN BEACH και ο ιδιοκτήτης του τάχθηκαν από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της καινούργιας διοίκησης της Ακρόπολης αγκαλιάζοντας την προσπάθεια που κάνουμε. Το έχουμε ήδη επισκεφτεί πολλές φορές, μόνοι, με παρέα, με τις οικογένειες και
θα το επισκεφτούμε κι άλλες γιατί πάντα περνάμε καλά. Εκεί εξάλλου συναντάμε και πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που απολαμβάνουν τις χαρές του Ελληνικού Καλοκαιριού ανταλλάσοντας απόψεις για την ομάδα και την αγωνιστική χρονιά που έρχεται. Από το Δ.Σ. και την ευρύτερη οικογένεια της Ακρόπολης δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά το GOLDEN BEACH BAR για την άμεση, ουσιαστική και πολυετή βοήθεια προς το σωματείο. Βασίλη ευχάριστουμε πολύ και καλό καλοκαίρι (που ουσιαστικά ΤΩΡΑ αρχίζει).
Υ.Γ. Οι φίλοι που επιθυμούν μια πιο πλήρη άποψη για το μαγαζί μπορούνε να το αναζητήσουμε με το όνομα του (GOLDEN BEACH) στις σελίδες του facebook.