Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Πρώτη συγκέντρωση με αισιόδοξα μηνύματα


Σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών εν όψει της περιόδου 2009-2010, με τη συμμετοχή είκοσι (20) ποδοσφαιριστών (υπήρξαν και κάποιες απουσίες). Η διοίκηση καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και δια στόματος του Προέδρου, κ. Χρήστου Απ. Πίννα τονίσθηκε η ανάγκη και η επιθυμία όλων για τη δημιουργία μιας ομάδας που πρώτα απ' όλα θα λειτουργεί σαν οικογένεια, με κύριο άξονα τη συνέχιση της ανανέωσης.

Ο προπονητής από τη πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και κάλεσε τα νέα παιδιά κυρίως να έρθουνε κοντά στη ομάδα αφού αυτά αποτελούν το μέλλον της Ακρόπολης και τοποθέτησε ημερολογιακά την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιούλη περίπου.

Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκαθαριστεί αν θα έρθουν άλλοι παίχτες και ποιοί, αν θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης που θα μεταπηδήσουν σε άλλες ομάδες, αν και όπως φαίνεται εως τώρα οι προσθήκες δεν θα είναι πολλές αφού επιθυμία της διοίκησης είναι να στηρίξει και να στηριχθεί από τα νέα παιδιά.



Εκ μέρους των παιχτών μίλησε ο ένας εκ των αρχηγών, Ζήσης Μόσιος, που μετέφερε την επιθυμία των ποδοσφαιριστών για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα λειτουργεί σαν αγαπημένη οικογένεια, που θα αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και θα χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δήμου Αισωνίας ευχήθηκε καλή χρονιά και δήλωσε πως ο Δήμος θα είναι και φέτος αρωγός στην προσπάθεια της Ακρόπολης για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει, πρώτα από όλα, κοινωνική αποστολή.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα τέλη Ιουλίου, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας όπου θα είναι ξεκάθαρη η σύνθεση του ρόστερ και η ομάδα πλέον θα ξεκινήσει να κάνει πράξη τον σχεδιασμό για νέα αγωνιστική χρονιά.
Ως τότε: καλή ξεκούραση!