Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κοιτάμε μπροστά!

Η Ακρόπολη υπέκυψε στην ανωτερότητα του Πυράσου χάνοντας 0-3
Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα σήμερα η Ακρόπολη

Την χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Ακρόπολη και μοιραία γνώρισε μια βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από μια πολύ έμπειρη και πολύ ποιοτική ομάδα, τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου. Όλα πήγαν στραβά για την Ακρόπολη από την αρχή αφού για άλλη μια φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (στο 10') από ένα γκολ που θα μπορούσε να αποφύγει. Παρόλο αυτά είχε την ευκαιρία να φέρει  στα ίσα το ματς όταν από το πλασέ του Γ. Μόσιου μετά από ασίστ του Κ.Κολυμήτρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 34'. Το β' μέρος άρχισε όπως ακριβώς και το πρώτο, με ένα γρήγορο γκολ στο 51' και κάπου εκεί η Ακρόπολη αποδέχτηκε την μοίρα της. Το κερασάκι στην τούρτα για τον Πύρασο ήρθε στο 90' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρσένου ο οποίος ήταν ο σκόρερ και των άλλων δύο τερμάτων. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες (για τον Πύρασο η αποβολή στο 37' και για την Ακρόπολη στο 55' με τον Κ. Κολυμήτρα να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Και δύο αποβολές προήλθαν από δύο κίτρινες και θεωρούμε πως ήτανε απολύτως δίκαιες) 
Ρεσιτάλ διαιτησίας σήμερα από τον Μανώλη Σκουλά

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουν οι παίχτες της Ακρόπολης  είναι να απογοητευτούν ειδικά τώρα που τους περιμένει ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο ματς, με τον Πρωτεσίλαο εντός έδρας. 
  Ο κ. Σκουλάς και οι βοηθοί έκαναν αυτό που πρέπει να κάνει κάθε διαιτητής που σέβεται τον εαυτό του, το άθλημα και την προσπάθεια που κάνουν οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές τόσο της μίας όσο και της άλλης ομάδας: προσπάθησαν να παίξουν δίκαια και το κατάφεραν χωρίς να ενδώσουν στην πίεση των  έντονων  διαμαρτυριών.  Και γι' αυτό θεωρούμε πως είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Έτσι κι αλλιώς η Ακρόπολη δεν θα συγχαίρει ή θα διαμαρτύρεται στους διαιτητές σύμφωνα με το πόσο καλό ή πόσο κακό μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα. Το πρώτο ζητούμενο ήταν και θα είναι ο σεβασμός στην προσπάθεια μας, τα λάθη, όσον αφορά στην άσκηση της κριτικής σε έναν διαιτητή, έπονται και ενίοτε δεν έχουν και καμία σημασία.
Έπαιξαν: Ντίκας, Λ. Καπουράνης, Στεργιόπουλος, Τσούτσας, Σουλιώτης Β., Φώτου Φ. (46' Παγώνης), Αξιώτης (65' Τσουκάλης), Τ. Κολυμήτρας ( 73' Μόσιος Ζ.), Μόσιος Γ. , Κολυμήτρας Κ.