Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ήττα στο φιλικό και μία ακόμη μεταγραφή

Μέτρια η Ακρόπολη έχασε (2-3) από μια ομάδα που μόνο θεωρητικά ήταν μικρότερη ενώ ανακοινώθηκε και η 4η φετινή μεταγραφή.

Φάση από τον σημερινό αγώνα 

Άκρως πειραματικό χαρακτήρα είχε το φιλικό απέναντι στην ομάδα του Α.Σ. Αγχιάλου για την Ακρόπολη που διεξάχθηκε κάτω από αφόρητη ζέστη   σήμερα το απόγευμα στο Σέσκλο. Ωστόσο ούτε αυτό ούτε το γεγονός πως η ομάδα παρουσίασε μια φυσιολογική κούραση λόγω της έντονης προετοιμασίας αποτελούν δικαιολογίες για την ήττα με 2-3 από μια ομάδα που αιφνιδίασε αλλά παράλληλα εντυπωσίασε με την καλή της εμφάνιση.

Ο Ν. Πούλιος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του με ένα γκολ στο σημερινό παιχνίδι

Ο προπονητής της Ακρόπολης δοκίμασε πολλά και διαφορετικά σχήματα, έδωσε πολύ χρόνο  σε μικρής ηλικίας παιδιά χρησιμοποιώντας συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Η Ακρόπολη δεν ικανοποίησε και η εμφανής ανάγκη για περισσότερα παιχνίδια πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων φέρνει ένα ακόμη φιλικό πέραν των ήδη προγραμματισμένων, με τον Πανιώνιο την Τετάρτη 29/8 και ώρα 6μμ στο Σέσκλο. Για την ιστορία απλά να αναφέρουμε πως τα γκολ της Ακρόπολης σημείωσαν οι Τ. Κολυμήτρας και Ν. Πούλιος. 
Ο Κώστας Παλάντζας επέστρεψε στην Ακρόπολη και πήρε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό
    Πάντως η είδηση της ημέρας είναι η 4η μεταγραφή για φέτος καθώς ένα ακόμη παιδί της Ακρόπολης επιστρέφει στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Πρόκειται για τον Κώστα Παλάντζα, ένα ποδοσφαιριστή με ικανότητα στο σκοράρισμα  που στο παρελθόν εκτός από τη φανέλα της Ακρόπολης φόρεσε τις φανέλες της ομάδας του Δομοκού Λαμίας, της ΑΕ Χλόης και ο Μαγνησιακός ήταν η τελευταία του ομάδα.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαρσιτήσουμε ολόθερμα την PIZZA ROMEO (Αργοναυτών 43, Παραλία Βόλου) για ακόμη μία φορά συνεχίζει, ως ένας από τους μεγαλύτερους μας χορηγούς, τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το σωματείο τα τελευταία χρόνια στηρίζοντας με αξιοσημείωτη γενναιοδωρία το δύσκολο έργο μας.