Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Με Κ.Μπέα συνεχίζει η Ακρόπολη Σέσκλου

Πρώτο μεταγραφικό "χτύπημα" με Βαγγέλη Σουλιώτη.Έναρξη προετοιμασίας τη Δευτέρα 6 Αυγούστου.


Ο Κώστας  Μπέας προπονητής για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Με τον Κώστα Μπέα, που θα βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη στον πάγκο, θα συνεχίσει η Ακρόπολη Σέσκλου και την περίοδο 2012-2013 μετά από ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.
Ο Βαγγέλης Σουλιώτης, η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για φέτος.


  Όσον αφορά το μέτωπο των μεταγραφών η Ακρόπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή για φέτος καθώς ένα δικό μας παιδί, ο Βαγγέλης Σουλιώτης,  επιστρέφει στην Ακρόπολη και αναμένεται να είναι ο στυλοβάτης της άμυνας μας. Πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική μεταγραφή αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που  έχει αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα τού Σαρακηνού, την ομάδα του οποίου η Ακρόπολη Σέσκλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη συνεργασία που επιβεβαιώνει τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων. 
  Φυσικά όλοι ξέρουν πως το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και με δεδομένο πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος,  η διοίκηση από κοινού με τον προπονητή κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη. Πάντως το βέβαιο είναι πως για ακόμη μία χρονιά η ομάδα θα ποντάρει στις μικρές ηλικίες όπως παραδοσιακά συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. 
 Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 6.30 μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Σέσκλου. Για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες.