Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Χλόη-Ακρόπολη 2-0 (1-0)

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχτηκε η Ακρόπολη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Χλόης όπου ηττήθηκε δικαίως με 2-0 από την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι μπορεί να μη διεκδικεί δάφνες ποιότητας ούτε ήταν πλούσιο σε φάσεις ωστόσο κρίθηκε στο γεγονός πως η Χλόη αγωνίστηκε ψυχωμένα αντίθετα από την Ακρόπολη που εμφάνισε τις γνωστές "παιδικές ασθένειες", που εμφανίζει η αγωνιστική της συμπεριφορά κάθε φορά που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη με τους ποδοσφαιριστές να αδικούνε τον εαυτό τους και να πικραίνουν τον κόσμο που για ακόμη μία φορά στάθηκε στο πλευρό της Ακρόπολης σε έναν εκτός έδρας αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και η Ακρόπολη θα μπορούσε να προηγηθεί εάν στο 31'  ο  Σταύρος Αξιώτης που έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ σούταρε πιο δυνατά, το αδύναμο, γυριστό σουτ που επιχείρησε όμως σταμάτησε στην αγκαλιά του πεσμένου τερματοφύλακα. Η κακή αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξε η Ακρόπολη, ιδιαίτερα στην αμυντική της λειτουργία, τιμωρήθηκε με ένα γκολ στο 41'  που αποδείχτηκε και ο καθοριστικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα. Στο β' μέρος η Χλόη αμύνθηκε ψυχωμένα και έξυπνα και χτύπησε στην αντεπίθεση και με ένα πανομοιότυπο γκολ στο 66' έκανε το 2-0. Παρόλο που υπήρχε ακόμη αρκετός χρόνος η Ακρόπολη δεν έδειξε σε καμία των περιπτώσεων σήμερα πως ήταν ομάδα που δικαιούτανε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι που αναμφισβήτητα ήταν από τα χειρότερα φετινά.
Σύνθεση: Ντίκας, Φώτου Δ., Αξιώτης, Μάρας(72' Παλάντζας Χ.), Κολιαμήτρας Θ., Παλάντζας Γ. (55' Παλάντζας Λ.), Σουλιώτης Β, Κολυμήτρας Τ., Τσουκάλης Γ. (72' Σοφολόγης), Κολυμήτρας Κ., Φώτου Φ. 
*** Άξια συγχαρητηρίων η διαιτητική τριάδα (Ρούσης, Καραγιάννης Δ., Ζαχόπουλος)  η οποία έκανε το καλύτερο δυνατό για να φέρει  σε πέρας ένα  παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες και συνεχείς και αδικαιολόγητες   διαμαρτυρίες εκ μέρους των γηπεδούχων.



Τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστής της Χλόης, Γιώργου Λίταινα, τίμησε η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ακρόπολης καταθέτοντας ανθοδέσμες στο κέντρο  του γηπέδου ενώ ακολούθησε και ενός λεπτού σιγή.