Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ακρόπολη- ΑΕ Διμηνίου 0-0

Φάση αρχείου από τον άγώνα του πρώτου γύρου με πρωταγωνιστή τον Θ.Κολιαμήτρα που ήταν από τους κορυφαίους χθες για την Ακρόπολη Σέσκλου.
Αρκετά βελτιωμένη εμφανίστηκε  η Ακρόπολη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και θα μπορούσε να πανηγυρίσει την νίκη απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου εάν ήταν πιο λίγο πιο προσεχτική στην τελική προσπάθεια,  ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0. Αν και δεν ήρθε η νίκη  τελικά, ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχτεί ιδιαιτέρως πολύτιμος στη συνέχεια. Παιχνίδι κέντρου  ήταν κυρίως αυτό που έγινε μεταξύ Ακρόπολης και ΑΕ Διμηνίου με πολύ προσεχτικές και σχεδόν αλάνθαστες άμυνες και με την Ακρόπολη να διατηρεί μια ελαφριά πρωτοβουλία και να δίνει την αίσθηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πως ήταν η ομάδα που βρέθηκε πιο κοντά στη νίκη. Πάντως αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι πως η αφύσικη για την εποχή ζέστη δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Η Ακρόπολη είχε δυο-τρεις καλές στιγμές επιθετικά με κορυφαία εκείνη του Λ. Παλάντζα στο 25' που πέρασε τον τερματοφύλακα του Διμηνίου αλλά την τελευταία στιγμή γλίστρησε με αποτέλεσμα να μπορέσε  ούτε να πλασάει στην κενή εστία αλλά ούτε και να πασάρει σε κάποιν από τους αμαρκάριστους ποδοσφαιριστές που περίμεναν την μπάλα. Η μεγάλη φάση των αντιπάλων σημειώθηκε για στο 62' με την μπάλα να χτυπά στην εξωτερική πλευρά τού δοκαριού μετά από μακρινό σουτ και την επέμβαση του τερματοφύλακα μας Δ.Ντίκα.
 ***Άψογη ήταν για ακόμη μία φορά η διαιτησία του κ. Καραγιάννη και των βοηθών του (Καπέσιος, Πλατής)
Σύνθεση: Ντίκας, Φώτου Φ, Αξιώτης, Μάρας, Κολιαμήτρας Θ., Μόσιος Ζ, Σουλιώτης Β, Κολυμήτρας Τ., Παλάντζας Λ.  (57' Τσουκάλης Γ. ), Κολυμήτρας Κ., Πούλιος (75' Τσούτσας Μ.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το βράδυ του Σαββάτου 12/2/2011 Δ.Σ. της Ακρόπολης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
"Η Ακρόπολη Σέσκλου συνεχίζει την ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ της προσπάθεια να διατηρηθεί στην κατηγορία  κόντρα σε όλους εκείνους που έχουν προεξοφλήσει ήδη την φετινή της αγωνιστική πορεία. Φαίνεται πως κάποιοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από τα ασχολούνται πως θα πάθει "κακό" η Ακρόπολη. Επειδή πλέον αυτό το πράγμα έχει καταντήσει πραγματικά ένα μεγάλο ανέκδοτο  που τους εκθέτει συνεχώς και ανεπανόρθωτα, όσο κι αν θεωρούν πως κρύβονται καλά, θα τους πούμε για  ακόμη μία φορά πως μια ομάδα σαν την Ακρόπολη που αυτή τη στιγμή έχει 25 δικούς της ποδοσφαιριστές, σχεδόν όλους βγαλμένους από τα σπλάχνα της δεν μπορεί να απειληθεί από τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της, ο οποίος θα δούμε αν τελικά θα γίνει γεγονός στο τέλος του πρωταθλήματος και όχι τώρα που είμαστε ακόμη στα μισά του πρωταθλήματος. Ας κάνουμε όλοι μας λοιπόν υπομονή και ας έχουμε υπόψη μας πως το να κινδυνεύσεις να χάσεις μια κατηγορία δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το να θέτει κανείς συνεχώς σε κίνδυνο αυτό που θα έπρεπε να διατηρεί ως κόρη οφθαλμού: την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του. Ο χρόνος θα σας δώσει μια πιο λεπτομερή και σκληρή απάντηση αντάξια συμπεριφορών που όχι μόνο δεν συνάδουν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και με ανθρώπους που θέλουν να θεωρούνται σοβαροί. Εμείς από την πλευρά μας να είστε σίγουροι πως ξέρουμε να αξιολογούμε σωστά και ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  όσους μας έχουν βοηθήσει και φυσικά όσους έχουν προσπαθήσει να μας βλάψουν. Και φυσικά είχαμε ανέκαθεν και εξακολουθούμε να έχουμε μια φυσική απέχεθεια προς το κουτόχορτο. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.....