Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κέρδος οι μικροί.

Η Ακρόπολη έχασε 3-0 από την Α.Ε. Διμηνίου αλλά κέρδισε τον 16χρονο Νίκο  Αξιώτη
Ν. Πασιάς (αριστερά) και Ν. Αξιώτης (δεξιά) ήταν τα μεγάλα κέρδη του χθεσινού παιχνιδιού στο Διμήνι.

    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η  Ακρόπολη απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου παρóλο το γεγονός πως το σφύριγμα της λήξης την βρήκε ηττημένη με 3-0, σκορ που δεν λέει την αλήθεια όσον αφορά την εικόνα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17' με πλασέ εντός της περιοχής. Η Ακρόπολη έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 51' όταν το απ' ευθείας φάουλ του Ν. Τσουκάλη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Ένωσης. Οι γηπεδούχοι έκανα δύο τα τερματά τους στο 61'. Στο 76'  Ανατολής και Σ. Αξιώτης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να βγάζει μόνο του απέναντι  τον Τσουκάλη απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 81' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Φ. Φώτου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 3-0 έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα (93'), σε μια στιγμή που η Ακρόπολη είχε ανοιχτεί μήπως και καταφέρει να μειώσει.
 Πολλά ήτανε τα προβλήματα για τον Κ. Μπέα που για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέμεινε από επιθετικούς αφού ο Κ. Παλάντζας απουσιάζε για επαγγελματικούς λόγους ενώ ούτε ο Κ. Ανατολής αγωνίστηκε από την αρχή αφού επαγγελματικές υποχρεώσεις των κρατήσανε τις τελευταίες εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Ωστόσο υπάρχει ένα κέρδος κι αυτό είναι η συμμετοχή των "μικρών" που σιγά σιγά παίρνουν χρόνο συμμετοχής και κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση. Έτσι πέρα από τον 17χρονο Ν. Πασιά που αγωνίζεται εξ αρχής στα τελευταία παιχνίδια, ως βασικός αγωνίστηκε και ο 16χρονος Ν. Αξιώτης που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Έτσι κι αλλιώς το μεγάλο στοίχημα για φέτος είναι να δωθεί χρόνος σε όλα αυτά τα παιδιά που τα επόμενα χρόνια θα αποτελούν τον βασικό κορμό της Ακρόπολης. 
  Δεν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Δαλούκα και των βοηθών του.
  Άψογη για ακόμη μία φορά η φιλοξενία που μας επιφύλαξαν οι άνθρωποι της Α.Ε. Διμηνίου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. 
  Έπαιξαν: Γκούρης, Παπαδόπουλος (λ.τ. 80' Μαμουρέλης), Στεργιόπουλος, Κουνής, Σουλιώτης, Φ. Φώτου, Σ. Αξιώτης, Τσουκάλης, Ν. Αξιώτης (60' Ανατολής), Πασιάς, Δ. Φώτου (76' Σιαφάκας)